Ossenhaas kalf
Ossenhaas
Mals kalfsvlees
€ 35,00
€ 29,95
Prijs per KG
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 58
Aantal: 
Bestellen
 
Ossenhaas, het meest malse stuk vlees!
Een waar pronkstuk voor uw feestmaal tijdens de feestdagen of andere gelegenheden. Ossenhaas is het meest malse stuk vlees van een rund. Waarom is ossenhaas het meest malse stuk vlees? Dit stuk vlees bevindt zich in de lendenwervels in de buikholte, en strekt zich uit door het bekken naar de bekkendij. Het heeft een enorm fijne textuur, bijna geen vet of bindweefsel. Zodoende wordt ossenhaas ook gezien als het meest malse stuk rundvlees. Dit stuk vlees smelt als boter in je mond. Ossenhaas bereid je gemakkelijk. Alleen wat zout en peper zijn nodig om de ideale smaak te bereiken.

Uit hoeveel delen bestaat een ossenhaas?
Ossenhaas kan in principe verder onderverdeeld worden in vier delen: de ossenhaaskop, het middenstuk, de punt en de (niet-eetbare) staart van de ossenhaas. Het dikste deel, de kop, wordt chateaubriand genoemd en is het zachtste deel van de filet. Het middelste deel wordt de tournedo van gesneden. De dunste punt wordt een filet mignon genoemd en wordt vaak gebruikt voor filets.

Nog vragen over ossenhaas?
Vleesparadijs heeft een ruim assortiment met allerlei soorten rundvlees. Op zoek naar ossenhaas of een ander stuk rundvlees van uitstekende kwaliteit? Bekijk het aanbod van vleesparadijs ​​op onze website. Bij vragen over ossenhaas, mail ons naar info@vleesparadijs.nl
Kunnen wij u helpen?

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met onze klantenservice via:

  • E-mail  info@vleescentrumparadijs.nl
  • Whatsapp +31618974848
  • Telefoon   +31618974848