Foto


 

Halal slagerij Vleescentrum Paradijs: ‘Halal is wat we zélf eten en aan onze kinderen geven, iets anders verkopen wij niet’. 
 


 

Over ons

Vleesparadijs is een heus begrip in Den Haag, Leiderdorp, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Al jaren zijn wij actief in de halalindustrie en merken wij dat de behoefte van de klant door de jaren heen aan het veranderen is. Ouders hebben tegenwoordig veel minder tijd om boodschappen te kunnen doen, omdat beide ouders aan het werk zijn.
Verder zijn er een hoop oudere klanten die slecht ter been zijn of moeite hebben om boodschappen te tillen. Het is voor deze klanten, maar uiteindelijk ook voor een ieder, een gemak wanneer uw boodschappen aan huis worden bezorgd op het moment wanneer dat u uitkomt.

 

Hoe werkt het?

Het bestellen bij ons gaat vrij gemakkelijk. U kunt via uw telefoon, computer of tablet uw bestelling plaatsen op www.vleesparadijs.nl. Zodra u uw producten heeft gekozen kunt u tot 15 dagen vooruit bestellen op onze site.
Daarnaast kunt u kiezen wanneer het u uitkomt om de bestelling te ontvangen. Indien u vandaag voor 00:00 besteld, dan kunt u uw bestelling morgen al ontvangen. 

 

Waarom Vleesparadijs?

Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij besloten om online bestellingen aan te nemen. Om onze dienst zo goed mogelijk uit te voeren hebben onze slagers 3 aspecten waar op gelet dient te worden: 
  • Vers: alle bestellingen die de deur uit gaan dienen eerst gecontroleerd te worden door een van onze slagers. Zo kunnen wij u garanderen dat hetgeen wat bij u aankomt ook daadwerkelijk vers is. 
  • Gekoeld: alle bestellingen dienen vervoerd te worden in een koelwagen. Dit aspect hangt nauw samen met het versheidsaspect, waarmee wij uiteindelijk streven naar de beste kwaliteit. 
  • Bezorging: wij streven met al onze bestellingen dat alles verloopt zoals de klant dat van ons verwacht. Hierom kunt u een opmerking achterlaten bij het bestellen. Zo kunt u aangeven of u een reminder wilt hebben voordat uw bestelling wordt bezorgd. 

Halal slagerij in de buurt

Met inmiddels vijf filialen in Den Haag, Rotterdam, Leiderdorp en Utrecht, kunt u als klant makkelijk bij ons terecht. Vleesparadijs is uw halal slagerij in de buurt.  

 
Kunnen wij u helpen?

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met onze klantenservice via:

  • E-mail  info@vleescentrumparadijs.nl
  • Whatsapp +31618974848
  • Telefoon   +31618974848